| Contact |

Zonne-energie

Op dit gedeelte van de website kun je informatie vinden over Zonne-energie.
Daarnaast heb ik sinds november 2012 zelf een installatie.
Voor de actuele resultaten van mijn installatie volg deze link.

Historie: 2013 ; 2014; 2015; 2016 ; 2017; 2018; 2019

Foto's van het plaatsen van mijn installatie


Dongen, de gemeente waar ik woon zijn een initiatief gestart genaamd:
Energie Dongen, deze stichting heeft als doel betaalbare, eigen en duurzame energie. Voor meer informatie ga naar de site van Energie Dongen.

 

 

Mauro

Sinds Januari 2006 maakt Mauro deel uit van ons gezin. Voor meer informatie over mijn hond Mauro volg deze link.

Sri Lanka

Sri Lanka, zoals Ceylon sinds 1971 officieel heet, is een tropisch eiland midden in de Indische oceaan. Vroegere zeevaarders en avonturiers noemden Sri Lanka 'De parel van het oosten', en die naam verdient het eiland nog steeds. Ondanks de afmeting is Sri Lanka een eiland van ongekende diversiteit. Je vind er alles wat vakantie vakantie maakt. Er is zon, zee en strand en een prachtige natuur. Dankzij de weelderige natuur en het gunstige klimaat wordt Sri Lanka ook wel eens de 'Tuin van Boeddha' genoemd. Naast een weelderige natuur herbergt Sri Lanka ook een enorm aantal cultuurschatten uit een rijk en bewogen verleden. Wanneer je niet alleen op het strand bij het hotel blijft, zul je zien wat voor prachtigs er op Sri Lanka te beleven valt. Het is AziĆ« in een notendop. Mede door onze vriendschap met Harshanie en Ramya heeft Sri Lanka een bijzondere plaats in ons leven. Tijdens onze bezoeken hebben we een land gezien dat alles te bieden heeft. De Tsunami van kerst 2004 heeft ons doen besluiten een speciale actie op touw te zetten om de mensen in Sri Lanka te helpen lees verder.

Galleria Ferrari

In Maranello, het kloppend hart van Ferrari, bevindt zich Gallaria Ferrari. In het geheel vernieuwde en uitgebreide Ferrari Museum (1000 m2) is voor de liefhebber van alles te vinden wat maar met het legendarische Pranching horse te maken heeft. Voor meer informatie volg deze link.

Links